Yoga voor beginners

Wil je beginnen met yoga maar wil je eerst ontdekken of yoga wel bij je past? Of wil je nog niet meteen met een groepsles meedoen? Ben je misschien bang dat je niet lenig of fit genoeg bent? Of heb je een blessure en ben je benieuwd wat yoga voor je kan betekenen?

Kom dan naar de beginnerscursus van Yogaheart. Deze cursus bestaat uit 3 lessen, speciaal voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan. En de lessen zijn voor iedereen; het maakt niets uit of je jong of oud bent, fit of minder fit en of je blessures of iets anders hebt. Voor iedereen is een fijne manier te vinden om aan yoga te doen.

Hoe werkt yoga voor beginners?

Samen met maximaal 2 andere beginners maak je tijdens de beginnerscursus kennis met yoga. Dit doen we in hele kleine groepjes van maximaal 3 beginners in een hele persoonlijke setting. We nemen de tijd om op een rustige en ontspannen manier te ontdekken hoe de houdingen in jouw lichaam goed voelen en hoe je door middel van de houdingen ontspant en lekker in je vel komt zitten. Ook leer je verschillende ademhalingstechnieken en meditatieoefeningen. Verder maak je kennis met:

  • Hoe een yogales wordt opgebouwd
  • De geschiedenis en betekenis van yoga
  • Ademhalingstechnieken en waarom we deze doen
  • Yin Yoga en Hatha Yoga
  • De effecten van de verschillende houdingen op je lichaam
  • Meditatieoefeningen
  • Hoe integreer je yoga in je dagelijks leven

De docent

Je wordt begeleid door Liza, een ervaren docent die veel persoonlijke aandacht aan je besteed. Na de drie lessen ben je bekend met de de basishoudingen van yoga. Je weet hoe je de houdingen veilig en met liefde voor jouw lichaam kan uitvoeren, zonder over je grenzen heen te gaan en met plezier. Je zult de ademhalingsoefeningen herkennen en steeds meer ontspanning kunnen vinden in de houdingen. Je bent dan ook klaar om met een Yogaheart groepsles mee te doen op maandag of woensdag.

Data

De volgende beginnerscursus start:

  • Augustus 2019: zaterdag 3 augustus, zaterdag 17 augustus en zaterdag 31 augustus, van 10.00 – 11.00 uur. Meld je snel aan want er zijn maar 3 plekken beschikbaar. 

Kosten

75 euro voor 3 exclusieve lessen, met maximaal 2 andere beginners en onder begeleiding van Liza

Locatie

Een kleine, knusse ruimte in het centrum van Amersfoort (woonhuis), goed te bereiken met fiets, OV en auto. Gratis parkeren.

Aanmelden

Geef je op via het aanmeldformulier en zet dan in het opmerkingenveld ‘yoga voor beginners’, of bel of mail met Liza: 0636329654 of liza@yogaheart.nl

 

Volg yoga in Amersfoort: Yogastudio Yogaheart