Weekrooster

De yogalessen worden gegeven in een fijne ruimte in het POP-UP PARKHUIS. Je vindt het parkhuis aan het fietspad Vosheuvelpad, dichtbij stadsboerderij de Vosheuvel.

Route auto: Pak de Heiligenbergerweg vanaf het centrum, sla dan rechtsaf bij het bordje Stadsboerderij de Vosheuvel (vlak voor het viaduct over de A28). Parkeer dan direct je auto rechts of links van de weg. Vanaf daar loop je 100 meter het fietspad op en dan vind je aan de rechterhand het Pop-up Parkhuis.

Route fiets: Het Vosheuvelpad is een fietspad en loopt van Stadsboerderij de Vosheuvel tot sportpark Dorrestein. Ter hoogte van de scouting Cay-Noya vind je het Pop-up Parkhuis.

Kinderyoga op zondag 3 november

Onder het motto van ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’ organiseer ik op zondagochtend 3 november een speciale yogales voor kinderen! Dus lijkt het je leuk om met jouw kind of kleinkind naar Yogaheart te komen zodat hij/zij eindelijk eens kan zien wat jij daar altijd doet? Kom dan naar deze les. We doen geen ademhalingsoefeningen en geen savasana dus je (klein)kind hoeft niet stil te kunnen zitten. Het is van 10.00 uur – ongeveer 10.30 uur en alle leeftijden zijn welkom. Geef je even op via een mailtje naar: liza@yogaheart.nl.

madiwodovrzazo
9:00
19:00
20:30

Volg yoga in Amersfoort: Yogastudio Yogaheart