Weekrooster

De yogalessen worden gegeven in een fijne ruimte in het POP-UP PARKHUIS. Je vindt het parkhuis aan het fietspad Vosheuvelpad, dichtbij stadsboerderij de Vosheuvel.

Route auto: Pak de Heiligenbergerweg vanaf het centrum, sla dan rechtsaf bij het bordje Stadsboerderij de Vosheuvel (vlak voor het viaduct over de A28). Parkeer dan direct je auto rechts of links van de weg. Vanaf daar loop je 100 meter het fietspad op en dan vind je aan de rechterhand het Pop-up Parkhuis.

Route fiets: Het Vosheuvelpad is een fietspad en loopt van Stadsboerderij de Vosheuvel tot sportpark Dorrestein. Ter hoogte van de scouting Cay-Noya vind je het Pop-up Parkhuis.


Van 1 december t/m 1 maart verzorgt Sandra Welten alle yogalessen bij Yogaheart. Alle aanvragen voor proeflessen, abonnementen e.d. verlopen via Liza, via dit formulier of via liza@yogaheart.nl, 0636329654.

Alle lessen in de kerstvakantie gaan volgens onderstaand rooster door, behalve op woensdag 25 december (2e kerstdag) en woensdag 1 januari (nieuwjaardag).

madiwodovrzazo
9:00
19:00
20:30

Volg yoga in Amersfoort: Yogastudio Yogaheart