Ervaringen

"Het is heerlijk om een plek te hebben waar je jezelf kunt zijn"

"Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met Hatha yoga op maandagochtend. Dat beviel me zo goed, dat daar al snel Yin yoga op woensdag bij kwam.Wat ben ik blij met jou en je lessen. Het is fijn bij jou in de groep en ook met de andere leerlingen voel ik me op mijn gemak. Het is heerlijk om een plek te hebben, waar je jezelf kunt zijn. Ik heb een lange periode te hard gewerkt en heb van jou geleerd om weer naar mijn lichaam te luisteren en niet constant over mijn grenzen heen te gaan. Ik ben ook weer goed gaan slapen en als ik soms de slaap toch niet kan vatten, lukt dat meestal alsnog met  jouw ademhalingsoefeningen. Jij en je lessen hebben mijn leven veranderd en daar ben ik je dankbaar voor. Ik rijd graag twee maal per week van Spakenburg naar Amersfoort, want in Spakenburg hebben we wel yoga, maar geen Liza. Liefs, Inge"

- Inge
"Voor mij ben je een superjuf"

"Je bent als persoon heel prettig in de omgang met de cursisten. Discreet en respectvol. Ik voel me veilig binnen de groep. Volgens mij is dit de voorwaarden om de lessen tot een goed resultaat te maken. Alles is altijd goed voorbereid. De ruimte is op orde, de thee staat klaar. Er wordt op tijd melding gemaakt wanneer lessen niet doorgaan of als er veranderingen zijn. We kunnen altijd een les inhalen. De houdingen bouw je goed op en je weet voldoende aanpassingen als het niet zo vanzelfsprekend gaat en als het uitdagender kan. Je legt altijd uit waar de oefening goed voor is. Wat de reden is waarom je oefening doet. Zelfs via de mail krijgen we nog achtergrond informatie over yoga. Na een les voel ik me weer terug bij mezelf, ontspannen. Ik kan me weer beter voor het slapen gaan ontspannen. Dat heb ik nodig omdat ik er soms moeite mee heb om in slaap te vallen. Ik ben en voel me ook lenig worden. Dat vind ik belangrijk naarmate ik ouder wordt. Wat ik zeker belangrijk vind is dat er ook een lolletje gemaakt kan worden. Je blijft met beide benen op de grond staan! En tot slot vind ik je stem en je uiterlijk geweldig! Voor mij ben je een superjuf. Het lijkt een beoordeling van school maar ik kan het niet anders schrijven!  "

- Anita
"Liza is uitnodigend om de diverse houdingen uit te voeren op een manier die past bij mijn mogelijkheden"

"Twee maanden geleden stopte mijn vertrouwde pilates/ yogalessen ivm het aanvaarden van een andere job door de docent. Wat nu? Immers door een nare chronische ziekte heb ik zo mijn beperkingen als het om bewegen gaat. En blijven bewegen is wel heel erg belangrijk om me goed te voelen. Bij toeval viel mijn oog op een advertentie in de plaatselijke krant over Yogaheart. Niet gedraald en contact opgenomen met Liza. Allervriendelijkst nodigde zij me uit om een les te bezoeken en te ervaren hoe het voor mij is. En dat heb ik gedaan. en het voelde goed. Liza is uitnodigend om de diverse houdingen uit te voeren op een manier die past bij mijn mogelijkheden. Tegelijkertijd ook uitnodigend om te ervaren hoe het voelt om nieuwe houdingen aan te leren. Wat ik ook heel aangenaam vind is dat elke week weer anders is en Liza alle houdingen heel natuurlijk aan elkaar verbind. In die zin is het lesuur al een 'energiestroom' in zich zelve. En het allermooiste voor mij is dat ik 'gewoon' mee doe en mijn beperking wegvalt. Heerlijk is dat. Kom ook en ervaar het zelf."

- Marja
"Liza geeft haar lessen met heel veel passie en toewijding!"

"Elke week kijk ik opnieuw uit naar de Hatha les. Liza geeft haar lessen met heel veel passie en toewijding! Ik had niet durven hopen dat ik zoveel uit de yogalessen haal en met zoveel plezier mijn eigen proces kan volgen in de lessen, Liza geeft een ieder ook de nodige persoonlijke aandacht en staat open voor een geintje tussendoor, hele fijne balans! Een absolute aanrader voor meer ontspanning en een goeie balans tussen lichaam en geest:)"

- Annemieke
"Elke week is het weer fijn om bij Yogaheart te komen!"

"Elke week is het weer fijn om bij Yogaheart te komen! Ik wilde eerst beginnen met alleen Hatha lessen, maar bij de eerste les wist ik dat ik wel meer lessen per week wilde volgen! Na de eerste les voelde ik mij namelijk erg ontspannen en tevreden over de les. Nu volg ik elke week een Hatha en een Yin les, fijne combinatie! De prettige en ontspannen sfeer in de studio die Liza creëert door lessen te geven in kleine groepjes, haar persoonlijke aandacht, gebruik van humor tussendoor en thee drinken voor- en achteraf een les maken het een leuke ervaring!"

- Julia
"Vanaf de eerste les wist ik dat dit de plek zou gaan worden waar ik wekelijks tot rust zou komen. "

"Wat een fijne en inspirerende eerste ervaring met Yoga, dankzij Yogaheart! Vanaf de eerste les wist ik dat dit de plek zou gaan worden waar ik wekelijks tot rust zou komen. Het voelde vertrouwd, gezellig en heel kalm. Yogaheart bied een intieme plek, een warm kopje thee voor en na, en prettige rustige lessen die gegeven worden door een geduldige opgewekte docente met veel deskundigheid. En dat alles met hier en daar een luchtig grapje tussendoor. Een mooie combinatie die je de haastige tijd even doen vergeten. Na mijn lessen voel ik mij steeds zo zen dat ik daarna al niet kan wachten tot het weer donderdag is. Bedankt Liza!"

- Esmee
Page 1 of 212

Volg yoga in Amersfoort: Yogastudio Yogaheart